TIETOKONEKORJAAMO, TIETOKONEHUOLTO, KÄYTETYT KANNETTAVAT TIETOKONEET, KANNETTAVIEN VARAOSAT

 

Tietokonekauppa PC Systems Finland on palveleva tietokoneiden erikoisliike Helsingin Sörnäisissä.
Myytävänä on käytettyjä tietokoneita ja kannettavien tietokoneiden varaosia. Huollamme ja korjaamme tietokoneita.


Meiltä saat myös kannettavaan tietokoneeseesi sopivat komponentit,  ym. tarvikkeet, huom. myös käytetyt vanhemmat komponentit. Olemme erikoistuneet kannettavien tietokoneiden varaosamyyntiin ja korjaukseen, kaikki merkit ja mallit.

Mikäli et löydä sivuiltamme tarvitsemaasi osaa kannettavaan tietokoneeseesi, niin lähetä meille sähköpostitiedustelu, jossa mahdollisimman tarkat tiedot halutusta varaosasta, sekä koneen merkki ja malli: myynti@pcsystems.fi


HUOM! ERITYISESTI ALOITTAVAT/PIENET YRITYKSET meiltä edullisesti käytetyt tietokoneet, näytöt ja yrityskannettavat, ym.

KIERRÄTYS
Kierrätämme runsaasti ATK-alan tavaroita, joten olemme luonnollisesti kiinnostuneita käytöstä poistuvista ATK-laitteista. Erityisesti yrityskäytössä olevat/olleet laitteet ovat tervetulleita. Noudamme myös käytetyt kaapelit (sekainen läjäkään ei haittaa). Myös suuremmatkin erät.


Sopimuksen mukaan olemme myös valmiit tuhoamaan koneissa mahdollisesti olevat tiedostot (tehdään jokatapauksessa).
Suurin osa kierrätyskoneista päätyy mm. ulkomaille käyttöön (ei siis romutettavaksi).

RIKKINÄISET KANNETTAVAT TIETOKONEET:
- Tiesitkö, että vanha/rikkinäinen tietokone on ongelmajäte, jota ei saa heittää taloyhtiön roskikseen. Liikkeeseemme voi tuoda näitä rikkinäisiä kannettavia.
- Otamme vastaan rikkinäisiä kannettavia tietokoneita.
- Ostamme "HYVIÄ" rikkinäisiä kannettavia tietokoneita. ("HYVÄ"= ei hirveän vanha, osat tallella, ei epätoivoisten korjausyritysten jälkiä). Tarjoa, kysy.


Yhteydenotot: sähköposti myynti@pcsystems.fi


Hakusanoja: käytetyt tietokoneet, käytettyjä tietokoneita, käytetty tietokone, myydään käytetty tietokone, myytävänä käytetty tietokone, myydään käytettyjä tietokoneita, myytävänä käytettyjä tietokoneita, Helsinki, Helsingissä, käytetty kannettava tietokone, käytettyjä kannettavia tietokoneita, käytetyt kannettavat tietokoneet, tietokonehuolto, kannettavien tietokoneiden huolto, virusten poisto, kannettavien varaosat, kannettavien komponentit

© 2020 PC Systems Finland