TIETOKONEHUOLTO HELSINKI

TIETOKONEHUOLTO HELSINKI

 

Tietokonehuolto Helsingissä, huollamme, korjaamme, päivitämme kaikki tietokonemerkit ja mallit:

Acer huolto ja varaosat,
Dell huolto ja varaosat,
Fujitsu Siemens huolto ja varaosat,
HP huolto ja varaosat,
IBM Lenovo huolto ja varaosat,
Asus huolto ja varaosat,
Toshiba huolto ja varaosat,
Sony huolto ja varaosat,
Packard Bell huolto ja varaosat,
eMachines huolto ja varaosat,

Huoltoon tulevat koneet voi tuoda liikkeeseemme osoitteeseen Pääskylänkatu 7, 00500  HELSINKI, ilman ajanvarausta. Kone ja mahdolliset lisälaitteet/tarvikkeet mukaan.

TIETOKONEIDEN HUOLTO... Tietokonehuolto Helsingissä Huollamme kaikki pc-tietokoneet, pöytäkoneet ja kannettavat. - Käyttöjärjestelmäasennukset ja päivitykset kuten Windows, Linux, ym. - Muut ohjelmistoasennukset esim. virustorjunta, toimisto-ohjelmat, jne. - Tiedostojen siirrot ja palautukset vanhoista tai rikkinäisistä tietokoneista. - Erilaiset "raudan" päivitykset ja korjaukset: Esim. muistin lisäykset, kiintolevyjen vaihdot ja lisäykset, virtalähteet, näyttöjen ja näppäimistöjen vaihdot ja korjaukset, pölynpoisto, tuulettimien puhdistus tai vaihto, kannettavan tietokoneen virtaliittimen korjaus, jne. - Korjauskustannusarviot vakuutusyhtiöitä varten.  

PIKAHUOLTO Tilanteen vaatiessa voidaan huoltoa nopeuttaa esim. Noutamalla tarvittavat varaosat erikseen tai tekemällä se ylityönä. Tämä vaihtoehto ei aina ole mahdollista, koska esim. Tarvittava varaosa joudutaan tilaamaan valmistajalta. (USEIMMILLA TIETOKONEVALMISTAJILLA EI OLE VARASTOA SUOMESSA.) Kloonikoneet ovat aina helpompia, koska yleensä korvaava vastaavanlainen osa löytyy hyllystä. Pikahuollosta syntyneet lisäkulut lisätään lopulliseen hintaan. TYÖN LISÄKSI VELOITAMME MAHDOLLISET VARAOSAT ERIKSEEN

Vanha kone hajosi ja sisällä on tärkeitä ohjelmia, joita täytyisi päästä käyttämään........Usein vanhan koneen sisältö voidaan siirtää toiseen koneeseen ja käyttäjä ei edes huomaa, että mitään on muuttunut. Meillä on runsaasti käytettyjä koneita, joita voidaan käyttää tämänkaltaisissa projekteissa. Kustannukset pysyvät kohtuullisina ja toimitusaika yleensä 1-2pv (hätätapauksessa mahdollisesti saman päivän aikana). Kysy lisää tai tuo vanha kone (tai pelkkä kiintolevy) suoraan huoltopisteeseemme Pääskylänkatu 7.

 

TIETOKONEISSA OLEVAT TIEDOSTOT TULEE VARMUUSKOPIOIDA SÄÄNNÖLLISESTI, SILLÄ EMME VASTAA MAHDOLLISESTA TIEDOSTOJEN/DATAN HÄVIÄMISESTÄ. (JOKAINEN KIINTOLEVY RIKKOUTUU JOSKUS, JA TIETOJEN PELASTAMINEN KIINTOLEVYLTÄ SAATTAA OLLA TALOUDELLISESTI KANNATTAMATONTA.)

VIKOJEN OLLESSA OHJELMALLISIA, KUTEN VIRUSTEN, HAITTAOHJELMIEN, OHJELMIEN YHTEENSOPIMATTOMUUDEN, VIRHEELLISTEN ASENNUSTEN, TMS. AIHEUTTAMIA, KANNATTAA USEIN KÄYTTÖJÄRJESTELMÄN UUDELLEEN ASENNUS, SILLÄ KYSEISTEN VIKOJEN ETSIMINEN JA KORJAAMINEN SAATTAA VIEDÄ RUNSAASTI AIKAA (=RAHAA!)

...JOTEN MUISTA VARMUUSKOPIOINTI!!! MUISTA VARMUUSKOPIOINTI!!! VARMUUSKOPIOINTI ON TÄRKEÄ ASIA!!! VARMUUSKOPIOT!!! ....JA MUISTITHAN OTTAA VARMUUSKOPIOT!!!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
© 2020 PC Systems Finland