KÄYTETYT KANNETTAVAT TIETOKONEET

Myymme vain yrityskäyttöön tehtyjä kannettavia, koska näiden laatu on huomattavasti parempi, kuin ns. markettikannettavissa. Koneet ovat kaikki käytettyjä, meillä läpikotaisin testattu ja käyttöjärjestelmät uudelleen asennettu ilman tarpeettomia roskaohjelmistoja. Yrityskäyttöön valmistetut tietokoneet soveltuvat hyvin myös opiskeluun ja kotikäyttöön, sekä niillä on yleensä huomattavasti enemmän käyttöikää jäljellä kuin aivan uusilla kuluttajamalleilla. Usein suunnittelun lähtökohtana on yli kymmenen vuoden tekninen käyttöikä. Bisnes-käyttöön valmistettuihin koneisiin saa myös varaosia huomattavasti helpommin ja pidempään kuin kuluttajamalleihin. Yritysmalliston kannettavien hinta käytettynä on huomattavan edullinen, kun niiden hinnat uusina ovat olleet lähes poikkeuksetta yli 2000e - usein huomattavasti enemmänkin. Olemme todenneet vuosien aikana, että yritysmallisten kannettavien vika/palautus/reklamaatiomäärät ovat olleet erittäin pieniä.

Lähes kaikki meillä myytävänä olevat kannettavat tietokoneet ovat Digabi, Abitti (lukio-opiskeluun sopivia) yhteensopivia.

Huomioi. Yrityskannettavat eivät sovellu vaativaan pelikäyttöön, koska niissä ei ole peleihin suunniteltuja näytönohjaimia.

Hyvä tietää: Koneiden mukana ei toimiteta Windows asennus-/palautusmediaa eli asennuslevyä. Käyttäjän tulee itse huolehtia järjestelmän varmuuskopioinnista.Tarvittaessa teemme käyttöjärjestelmän, eli Windowsin puhtaan uudelleen asennuksen (eli kaikki tieto/tiedostot mitä koneessa on häviävät) meiltä ostettuihin koneisiin 65€. (Voi lähettää myös Postin tai Matkahuollon välityksellä huoltoon). Paikanpäällä asioidessa asennus onnistuu yleensä n. 1 tunnissa.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
© 2020 PC Systems Finland